• image1
  • image2
  • image3
  • image4
  • image5
  • image6
  • image7
  • image8
  • image9
  • image10

Csakutazás.hu

Fabianics Kastély Misefa, 3 nap/2 éjszaka, 2 fő részére, félpanzióval, üdvözlőitallal, wellness használattal

Tavaszi pihenés Misefán
Már csak 26 db van!
72.000 Ft helyett 36.000 Ft*
Ugrás a vásárláshoz
-50%

Az ajánlat tartalma


Tetszik? További részletek

Tavaszi pihenés Misefán

A hotel

A Fábiánics Kastély Misefa a 76-os főút mellett Nagykapornak település tőszomszédságában, Zalaegerszeg és Keszthely között, Hévíz, Kehidakustány gyógyfürdők közelében található. A kastélyt a XIX. században Fábiánics Ignác királyi főtanácsos és főjegyzõ építtette. Az épület klasszicista pompáját Bosnyák Géza az Első Magyar Takarékpénztár egyik alapítója teljesítette ki.

A kastély dísze a környezetébe telepített több mint kétszáz éves õsparknak, amely különbözõ rendezvények különlegességeként megfelelő hátteret biztosít, ezzel is színesítve a programot. A Kastély mellett 4 hektáros, 10 éve telepitett Arborétum található, amely természetesen a szálló vendégei részére nyitva áll, sőt több elődjüket követve (előzetes megbeszélés szerint) saját fa ültetésével gazdagíthatják gyüjteményünket. Borkóstolás, életmód tábor, Etka-Jóga, léböjt-kúra szakemberek vezetésével. Horgászás napijeggyel a misefai tavon és teniszezési lehetőség.

Szolgáltatások

Konferenciaterme, kandallóval díszített könyvtárterme és télikertje, teraszhelyiségei kitűnõen alkalmasak baráti összejövetelek, családi rendezvények, továbbképzések megszervezésére és lebonyolítására.

Vendéglátás

Az épület egyetlen része amely nem igényelt teljes rekonstrukciót, csehsüveg boltozatú hajdani borospincéje, amely ma csoportok fogadására alkalmas étterem látványkonyhával, régi magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel, vadspecialitásokkal, az ország legjobb boraival.


Fabianics Kastély Misefa

8935 Misefa Béke utca 2

Felhasználható

A megrendelt utalvány felhasználható 2020.06.21 - ig, szerdai, csütörtöki, pénteki érkezéssel, a szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztetett időpontban. Kizárt időszakok: 2020.04.09 - 13., 04.30 - 05.03., 05.29 - 06.01. között.

Hasznos információk


Fabianics Kastély Misefa, 3 nap/2 éjszaka, 2 fő részére, félpanzióval, üdvözlőitallal, wellness használattal

Fabianics Kastély Misefa, 3 nap/2 éjszaka, 2 fő részére, félpanzióval, üdvözlőitallal, wellness használattal

Már csak 26 db van!
-50%
72.000 Ft helyett
36.000 Ft*

- csomag összesen - Ft*

Tudtad, hogy belföldi ajánlatainkat bankkártyával és némelyiket
SZÉP kártyával is fizetheted?

Tovább a vásárláshoz »
Tetszik az ajánlat? Szólj a barátaidnak is róla!
Facebook Twitter Google+

További ajánlataink Neked

Az összes ajánlat