Csakutazás.hu

Hogyan működik?

1. A termék és mennyiség kiválasztása

A megvásárolni kívánt ajánlat mellett lévő 'megveszem' gombra kattintva eljutsz a vásárlás adatlapra. A vásárolni kívánt mennyiséget itt még lehet növelni, vagy csökkenteni.

2. Személyes és számlázási adatok megadása

A vásárlás adatlapon meg kell adnod a személyes és számlázási adataid. Amennyiben már vásároltál nálunk, jelentkezz be és nem kell újra megadnod személyes és szállítási adataid. Vásárlás után e-mailben értesítünk a további teendőidről.

2012. szeptember 1-től az oldal üzemeltetője elektronikus számlát bocsát ki az utalvány ellenértékét felé rendező vásárlók részére. A szállítási illetve számlázási adatok megadásával a vásárló hozzájárul, hogy a részére, az általa megadott email címre a www.szamlazz.hu rendszere által generált elektronikus számla kerüljön kiállításra, melyet ezúton befogad. Amennyiben az elektronikus számla befogadása a vásárló számára nem lehetséges ennek tényéről írásban tájékoztatja az oldal üzemeltetőjét. Az oldal üzemeltetője ebben az esetben vállalja a papír alapú számla kibocsátását. Az elektronikus számla további részleteiről a számlát kibocsátó szolgáltató oldalán talál. (https://www.szamlazz.hu/szamla/?page=gyik&u=0#div-7)

3. Utalvány átvételi módjának kiválasztása

 • Fizetés a szálláshelyen 8 napon belül
  8 napon belül kell kifizetned és átvenned az utalványodat a szálláshelyen, melynek pontos címét a vásárlás után kapott e-mailben találod.
 • Fizetés banki átutalással 8 napon belül
  A vásárlás után e-mailben megkapod a szálláshely banki adatait, amelyre 8 napon belül kell utalnod a vételárat. Ezután a szálláshely e-mailben küldi az utalványodat.
 • Azonnali fizetés bankkártyával
  Vásárlás után biztonságos titkosított kapcsolaton keresztül kifizeted az összeget, ezután azonnal e-mailt küldünk, melyből letöltheted az utalványod. Vásárlói tájékoztató megtekintése
 • Fizetés OTP SZÉP kártyával
  Vásárlás után az OTP oldalán keresztül kifizeted az összeget, melynek beérkezése után a szálláshely
  e-mailben küldi részedre az utalványt.
 • Fizetés MKB SZÉP kártyával
  Vásárlás után az MKB oldalán keresztül kifizeted az összeget, melynek beérkezése után a szálláshely
  e-mailben küldi részedre az utalványt.
 • Fizetés K&H SZÉP kártyával
  A vásárlást követően, 24 órán belül a K&H Telecenterén keresztül adhatsz utasítást a vásárlás összegének átutalására. Ezután az utalványt a szálláshely e-mailben küldi el.
 • Fizetés futárszolgálatnak készpénzben 8 napon belül
  A vásárlástól számított 8 munkanapon belül viszi a futár az utalványodat az általad megadott szállítási címre, akinek készpénzben kell fizetned.

4. Garanciális tudnivalók

Cégünk a Szallas.hu Korlátolt Felelősségű Társaság megbízásos jogviszony mellett a Csakutazas.hu webáruházon keresztül értékesíti magyarországi szálláshelyek akciós csomagajánlatait.

A szálláshelyekkel kötött megbízási szerződés részét képezi a csomagajánlatokra vonatkozó beválthatósági garancia, melynek lényege, hogy az eladott csomagajánlatokat az adott szálláshely köteles beváltani, ellenkező esetben a vásárlás összegéig köteles kártéríteni a vásárlóinkat.

5. Megrendeléssel kapcsolatos reklamációk

A megrendelésedért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@csakutazas.hu e-mail címen érheted el.

6. Adatvédelemmel kapcsolatos információk

Cégünk a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezeli a vásárló adatait. Kizárólag a feltétlenül szükséges adatokat kérjük regisztrációkor. Semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik félnek sem vásárlói, sem hírlevél-olvasói adatokat.

7. Cégadatok

 • Cégnév: Szallas.hu Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Iroda: 3529 Miskolc, Lévay utca 2. 1. em.
 • Fax: +36/30 505 206
 • Email: info@csakutazas.hu
 • Nyilvántartási szám: 05-09-022421 (Miskolci Törvényszék Cégbírósága)
 • Adószám: 23473706-2-05
 • Közösségi adószám: HU23473706
 • Bankszámla vezető bank: MKB Bank Zrt.
 • Bankszámlaszám: 10300002-10357990-49020010